11 потужних цитат з Біблії, які змінять твоє життя

Маю бажання поділитися з тобою чудовими віршами із Священного Писання, які на 100% змінять твоє життя!

Все Писання вдохновлене Богом і корисна: вона допомагає навчати, обличати, покаровувати, навчає тому, як жити чесним життям. 2 Тимофію 3:16

Біблія – це записане Слово Бога. Вона надає життя всьому! Я хочу поділитися з тобою цими чудовими віршами із Священного Писання, і щоб вони змінили твоє життя на 100%! Один умова: дотримуйся того, що там написано, і вір!

Улюблюй ближнього Возлюблені! Якщо Бог так нас полюбив, то і ми повинні любити один одного. Бога ніхто ніколи не бачив: якщо ми любимо один одного, то Бог у нас пробуває, і любов Його дійсно завершена в нас. 1 Івана 4:11-12

Твоє ставлення до людей визначає твоє істинне ставлення до Бога. Як ти можеш любити Того, кого не бачиш, якщо ненавидиш Того, кого бачиш?

Люби людей. Турбуйся про них. Прямо з сьогоднішнього дня розпочни з простої посмішки і доброго слова для тих, хто поруч. Тоді, як обіцяє Біблія, в твоєму серці збільшуватиметься любов.

Люби ворогів А Я кажу вам: любіть своїх ворогів, благословляйте проклинаючих вас, добро чиніть тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас ображає та переслідує. Матвія 5:44

Пам’ятай: негатив викликає негатив. Якщо ми реагуємо негативно на погані речі, пожар лише розгорнеться. Єдиний спосіб його загасити – це відповідати добром на зло. При цьому, не тільки видимо, але іскренньо, з усього серця.

Подумай про тих, хто тебе образив, вразив, зрадив. Зрозумій, що їм гірше, ніж тобі, адже, якщо вони поранюють інших, то сами також поранені. Навіщо ображатися на тих, чия душа вже “по інвалідності”? Проси в Бога про ці людей зацілення і миру, і побачиш дивовижні зміни!

Довіряй Богу Не хвилюйтеся про ніщо, але за всіх обставин, чи то молитвою, чи проханням, чи подякою, хай васільні прохання зроблять відомими Богові, і мир, що перевищує розуміння ваше, нехай охороняє серця ваші і думки ваші в Христі Ісусі. Филип’янам 4:6-7

Довіряти – це значить не хвилюватися. Зовсім. Ніяк. Відкрий перед Богом свої прохання, потреби, бажання і очікуй відповідей з вірою! Вони обов’язково прийдуть!

Але якщо ти постійно переживаєш, сумніваєшся, негативно говориш на себе і своє життя – це часто блокує Божі рішення для тебе. Покладання на Бога приносить глибокий мир у серці.

Прощай І коли стоїте на молитві, простіть те, що є проти кого-небудь, щоб і Отець ваш Небесний простив вам гріхи ваші. Марка 11:25

Ти можеш молитися хоча би добу на добу, але якщо в твоєму серці живе непрощення, ти відірваний від Божої милості, а, отже, і від Його благословення. Повторюся ще раз: твоє ставлення до людей визначає ставлення Бога до тебе!

Не здавайся! Просіть, і дадуть вам; шукайте, і знайдете. Тричійце, і вам буде відкрито. Хто просить, той отримає; хто шукає, завжди знайде; і двері відкриються перед тим, хто тричіє. Матвія 7:7,8

Не здавайся у своїх мріях, цілях, призначенні, місії! Не соромся просити, шукати, стукати, досягати. Така наполегливість призводить до прекрасних результатів!

Крик душі Заклич Мене, і Я відповім тобі, і сповіщу тобі велике і недоступне, чого ти не знаєш. Єремія 33:3

Час від часу, щоб вийти на новий рівень життя, тобі потрібно від душі закликати Бога. Закричати. Завопити. Те, що набридло, що немає сил, що більше так не можна.

Такі щири “крики душі” відкривають двері в “недоступне”, в те, що ти раніше не знав. Прийде нове розуміння, відкриття, новий поворот. Бог обіцяв так, і Він ніколи не бреше.

Визнач свою міру Давайте, і вам дають; мірою повною, мірою, виливаною, вам дають, ібо якою мірою мірите, такою вам виміряють. Луки 6:38

Цей вірш чітко говорить, що саме ти визначаєш, що отримаєш у житті. Те, як ти виміряєш – виміряють і тобі. Як ти судиш про щось або когось – так само будуть судити про тебе.

Будеш жадібніти – не чекай щедрості від інших. Але якщо ти “дающий” в житті (час, енергію, фінанси) – не дивно, що до тебе повертається набагато більше!

Вивчай Біблію Завжди пам’ятайте, що написано в цій книзі законів. Вивчайте її день і ніч, щоб виконувати все, що в ній написано. Поступаючи так, ти будеш мудрим і будеш проспішати в усіх своїх справах. Ісус Навин 1:8

Вивчення Слова Божого забезпечить тобі успіх у кожній сфері життя. Саме з Біблії йде істинна мудрість, розуміння того, як все насправді працює.

Хочеш бути мудрим, ефективним, щасливим? Прямо з сьогоднішнього дня почни читати Біблію, хоча би по віршу на день, і задумуйся над прочитаним. Твоя думка почне змінюватися, а отже, і якість життя.

Шукайте підтримки в Бога Зарадісться Господу, і Він вдовольнив бажання серця твого. Псалми 37:4

Коли погано, болить, несимпатично – біжи до Бога. Якщо ти будеш бігти до людей, алкоголю, наркотиків і інших допінгів – ти отримаєш тимчасовий ефект, який ніяк не вплине на реальність.

Але якщо ти звернешся до Бога – це гарантує не лише глибоке спокоєння, але і задоволення твоїх найсхованіших бажань! Ось як Господь цінує твій спілкування з Ним!

Проблеми втечуть Отож, підпорядкуйтесь Богу; протиставте дияволу, і він втікатиме від вас. Якова 4:7-10

Диявол існує. Прокляцтва існують. І багато проблем в житті (хвороби, невдачі, біль, непорозуміння) – це саме його робота. Тому іноді потрібно проганяти диявола, бо він такий нахабний гість.

Як це зробити? По-перше, підпорядкуйся (слухайся) Богові і Його плану для тебе, Його заповідям, Його Слову. Таких людей диявол ненавидить, але і наближатися до них не може!

Все долучиться! : ) Шукайте ж спершу Царства Божого та праведності Його, і це все долучиться вам. Матвія 6:33

Один із моїх улюблених віршів і принципів в житті. Коли ми шукаємо Бога – все, що нам потрібно, долучається!

Що означає шукати Бога? Значить, прагнути до того, де він є (церква, проповіді, пісні, книги і таке інше), досліджувати Його характер, жадати Його присутності і підняти Його на піднесення життя.

Віддавай Господу час, сили, висловлюй повагу і шану. Люби Його. І тоді – все долучиться! Потрібне буде само припливати в твої руки, як за течією. Перед тобою відкриватимуться потрібні двері, ти завжди будеш в потрібний момент у потрібних місцях. Це як GPS долі, який активується : )

Я вірю, що ці біблійні вірші допоможуть тобі осознати щось важливе прямо зараз. Нехай твоє життя змінюється, а Божа любов наповнює твоє серце!

Нехай Бог благословить тебе!